2 sea sisefileed (ca 800 g)
taluvõid praadimiseks
60 ml brändit
1 karp pruune šampinjone
3 dl vahukoort
1,5 spl dijoni sinepit
1,5 spl valge veini äädikat
soola, pipart, rosépipart
Lõika seafilee paari sentimeetri paksusteks viilakateks.
Prae võis pruuniks ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile brändi ja sinep.
Lase alkoholil välja aurustuda, nii et panni põhja jääb vaid pruunikas kiht.
Siis lisa tükeldatud šampinjonid ja prae neid seal koos lihaga, kuni seentest
on vesi välja aurustunud. Seejärel lisa vahukoor, valge veini äädikas ja
rosépipar. Nüüd võid veel kümmekond minutit väga madalal kuumusel hautada. Serveeri
koos aurutatud lillkapsaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.